Etusivu Uutuudet Löytönurkka HifiQ facebook Uutiset Yhteydenotto Suosittelemme Oma asiakastili Ostoskori
Tuoteryhmät
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Valmistajat
Maksutavat
Uutiset
Rekisteriseloste / HifiQ

REKISTERISELOSTE

Laatulaite Hifi Oy / HifiQ tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n mukaisesti
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Laatulaite Hifi Oy / HIFIQ
Y-tunnus: 2223108-8

Rekisteri asioista vastaava henkilö
Kimmo Paronen, toimitusjohtaja
info@hifiq.fi

Rekisterin nimi
Verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan HifiQ verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Tarkastusoikeudet, korjaaminan ja tietojen poisto
HifiQ:n asiakkaana sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihisi ja saada sinua koskevat virheelliset tiedot korjatuksi. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista, milloin tahansa, elleivät meidän oikeutemme tai laissa asetettu vaatimus estä joidenkin henkilötietojen poistamista. Tiedot luovutetaan asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa ja tarvittaessa kirjallisesti. Pyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen: info@hifiq.fi

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.


Ostoskori
0 kpl
Tietosivut
Taga virtasuotimet 2020
Curve
Marantz NR1200
Kaiutinkaapelit
Uutuudet
Quadral Stativ H jalustapari Quadral Stativ H jalustapari
199.00€
Triangle Borea BR03 kaiutinpari Triangle Borea BR03 kaiutinpari
395.00€429.00€
Ortofon OM 5 Super äänirasia Ortofon OM 5 Super äänirasia
99.00€
Marantz NR1710 7.2 4k Ultra HD AV-vahvistin Marantz NR1710 7.2 4k Ultra HD AV-vahvistin
799.00€
Taga Harmony TAV-506F SE Taga Harmony TAV-506F SE
399.90€449.00€