Etusivu Uutuudet Löytönurkka HifiQ facebook Uutiset Yhteydenotto Suosittelemme Oma asiakastili Ostoskori
Tuoteryhmät
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Valmistajat
Maksutavat
Uutiset
Rekisteriseloste / HifiQ

REKISTERISELOSTE

Laatulaite Hifi Oy / HifiQ tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n mukaisesti
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Laatulaite Hifi Oy / HIFIQ
Y-tunnus: 2223108-8

Rekisteri asioista vastaava henkilö
Kimmo Paronen, toimitusjohtaja
info@hifiq.fi

Rekisterin nimi
Verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan HifiQ verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Tarkastusoikeudet, korjaaminan ja tietojen poisto
HifiQ:n asiakkaana sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihisi ja saada sinua koskevat virheelliset tiedot korjatuksi. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista, milloin tahansa, elleivät meidän oikeutemme tai laissa asetettu vaatimus estä joidenkin henkilötietojen poistamista. Tiedot luovutetaan asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa ja tarvittaessa kirjallisesti. Pyynnöt osoitetaan henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen: info@hifiq.fi

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.


Ostoskori
0 kpl
Tietosivut
Triangle_Borea_EISA_BEST
Yamaha R-N803
Yamaha WXC-50 tarjous
Kaiutinkaapelit
Uutuudet
Argon Audio SA-1 minivahvistin Argon Audio SA-1 minivahvistin
349.00€
Aeroport 3" refleksiputki Aeroport 3" refleksiputki
9.90€22.50€
Käytetty Naim Muso Qb Käytetty Naim Muso Qb
549.00€849.00€
XLR (uros) - RCA (naaras) adapteri XLR (uros) - RCA (naaras) adapteri
10.00€12.50€
NorStone 2 x 3m 2,5mm2 kaiutinkaapelit valmiiksi kuorituilla päillä NorStone 2 x 3m 2,5mm2 kaiutinkaapelit valmiiksi kuorituilla päillä
23.90€25.20€